Natuurlijk Slapen

Natuurlijk Slapen Boxsprings is een garantie voor een goede nachtrust. De boxsprings van Natuurlijk Slapen Boxsprings worden gemaakt van 100% ecologische materialen. Onze materiaalformule bestaat uit wol, katoen, en paardenhaar. Ieder materiaal dient zijn eigen functie. De bedden van Natuurlijk Slapen Boxsprings zijn de oplossing voor mensen die ’s nachts overmatig transpireren. 

 

 

 

 

Natuurlijk Slapen Boxsprings is dankzij het gebruik van ecologische materialen het perfecte alternatief voor bijvoorbeeld een schuimmatras. Een schuimmatras voert geen vocht en afvalstoffen af en dat resulteert in onhygienische slaapomgeving. Het slapen op een boxspring van Natuurlijk Slapen Boxsprings zorgt voor een goede afvoer van vocht en afvalstoffen door ons unieke circulatiesysteem. Wol, katoen, en paardenhaar zijn de combinatie voor een goede nachtrust.


Katoen neemt het vocht op en voert het samen met paardenhaar direct af. Paardenhaar heeft holle vezels. Daarom is paardenhaar het geschikte materiaal voor het afvoeren van vocht. Het wol zorgt voor een goede temperatuursregeling. Wol verwarmt u als het koud is en dankzij de stofdichtheid ventileert wol als het warm is. Dit is vergelijkbaar met een soort airconditioning.

De door ons gefabriceerde boxsprings worden gemaakt van puur natuurlijke materialen zoals wol, katoen en paardenhaar. De romp is van massief beuken en de veren zijn van gehard staal.  Een boxspring van Natuurlijk Slapen Boxsprings is een 100% groen en ecologisch product. Slapen op een dergelijke boxspring zorgt voor een goede  en gezonde nachtrust. Dit is aan te bevelen voor een ieder die waarde hecht aan een goede gezonde nachtrust.

Natuurlijk slapen boxsprings

© 2015 - 2020 natuurlijkslapen-boxsprings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel